GSK

GSK on yksi maailman johtavista tiedelähtöisistä lääke- ja terveydenhuoltoalan yrityksistä. Edistämme maailmanlaajuista hyvinvointia auttamalla ihmisiä tekemään enemmän, voimaan paremmin ja elämään pidempään. 

Olemme jo yli 45 vuotta kehittäneet innovatiivisia lääkkeitä ja annostelulaitteita hengitystiesairauksista kärsiville potilaille. Astma- ja keuhkoahtaumapotilaiden hyvinvoinnin tueksi kehitämme myös hoitopolkuja sekä tuemme terveydenhuollon ammattilaisten osaamista monipuolisesti. Tarjoamme mm. lääketieteellisiä luentoja ja webinaareja, lääke-esittelyitä sekä Boot Camp -digitaalisen koulutusohjelman lääkäreille.

Hengitystiesairauksien hoidon tueksi olemme olleet kehittämässä myös käytännöllisiä potilasohjausmateriaaleja, hoito-oppaita sekä hyödyllisiä työkaluja, kuten astmatestin, CAT-testin ja PEF.fi -analyysiohjelman PEF.fi -analyysiohjelman PEF.fi -analyysiohjelmanPEF.fi -analyysiohjelman.

Kehitämme hoidon onnistumista helpottavia työkaluja tulevaisuudessakin. Mikäli sinulla on erinomaisia ideoita, otathan yhteyttä!

Lisää tietoa, materiaaleja ja tukea hengitystiesairauksien onnistuneeseen hoitoon löydät osoitteesta hengitys.fi.

 

Kannatusjäsentemme ESITTELY: Olympus

Olympus on kuluttajille tuttujen kameroiden valmistuksen lisäksi myös maailman johtava lääketieteellisten endoskopialaitteiden valmistaja. Endoskopia eli tähystystutkimus on tärkeä osa niin suolisto- kuin hengitystiesairauksien diagnosointia, hoitoa ja seurantaa. Olympus on koko jo lähes 100-vuotisen historiansa ajan työskennellyt määrätietoisesti nykyaikaisen ja laadukkaan endoskopiavälineistön kehittämiseksi. Tämän innovatiivisen ja jatkuvan kehitystyön tuloksena voimme tarjota lääketieteen ammattilaisille alan kehittyneimmät endoskopialaitteet ja instrumentit – käyttäjän ja potilaan parhaaksi!

LUE LISÄÄ