Erikoistuvien koulutukset

SKLY:n hallituksen koulutustyöryhmä koordinoi erikoistuvien koulutuksia yhteistyössä viiden yliopistosairaalan, Filhan ja Työterveyslaitoksen kanssa. Koulutukset toteutetaan niin, että yliopistot suunnittelevat ja vastaavat oman aihepiirinsä koulutuksesta, joka järjestetään joka kolmas vuosi. Tavoitteena on, että erikoistuva ehtisi erikoistumisaikana käydä jokaisen aihepiirin koulutuksessa. Tällä sivulla on lisätietoa tulevista koulutuksista.

HELMI 09

Toimenpidekoulutus

Tapahtuma: Keuhkotoimenpidekoulutus erikoistuville lääkäreille Kuopiossa 9.-10.2.2023. Järjestetään perinteisesti läsnäolokoulutuksena, ks. oheinen ohjelma. Ilmoittautuminen viimeistään 30.1.2023 (max 25 osallistujaa).

Salasana:

Tulevia koulutuspäiviä

LOKA 13

Keuhkosyöpäkoulutus erikoistuville lääkäreille

Erikoistuvien lääkäreiden keuhkosyöpäkoulutus Oulussa 12.-13.10.2023. Järjestetään moniammatillisena eli keuhkosairauksien erikoistuvien lisäksi tervetulleita ovat myös onkologian, patologian, radiologian ja kirurgian erikoistujat.
Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.


MARRAS 30

Ammattikeuhkosairaudet

Työterveyslaitoksen (Hki) järjestämä koulutus erikoistuville lääkäreille ammattikeuhkosairauksista. Alustavana ajankohtana marraskuu 2023, tarkentuu myöhemmin.


2023

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit