Orion

Orion Pharma

Orion on suomalainen lääkeyhtiö – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Me Orionilla uskomme, että terveys ja hyvinvointi luovat pohjan hyvälle elämälle ja yhteiskunnalle. Jo yli 100 vuoden ajan olemme rakentaneet hyvinvointia tarjoamalla tehokasta lääkehoitoa.

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Panostamme jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Keskeisimpiä tutkimuksemme alueita ovat syöpäsairaudet ja kipu. Teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja maailman johtavien tutkimuslaitosten ja lääkeyhtiöiden kanssa.

Uskomme, että terveys ja hyvinvointi rakentavat pohjan hyvälle elämälle ja yhteiskunnalle. Luomme hyvinvointia tuomalla markkinoille lääkkeitä ja hoitoja, joista potilaat saavat apua sairauksiensa hoitoon. Tehokas lääke tai hoito tuo lisäarvoa potilaalle parantamalla myös elämänlaatua.

Orionin liikevaihto vuonna 2022 oli 1 341 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tarjoamme monipuolista tukea hengitystiesairauksien hoitoon sekä potilaille että terveydenhuollon ammattilaisille. Voit tutustua Orionin hengityssairauksien hoitoon tarkoitettuihin valmisteisiin ja tukimateriaaleihin osoitteessa wehale.life/fi/pro.

Vieraile sivustolla: www.orion.fi

2023

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit