Orion

Orion Pharma

Orion on rakentanut hyvinvointia jo yli sadan vuoden ajan. Olemme suomalainen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Työllistämme ja investoimme kotimaassa, sinivalkoisella sydämellä. Kaikki tehtaamme ja valtaosa tuotekehitystoiminnoistamme sijaitsevat Suomessa, ja pääkonttorimme on Espoossa.

Suomalainen hyvinvointi on luotu yhdessä – teoilla ja tunteella. Panostamme jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksemme ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon kehitämme inhaloitavia keuhkolääkkeitä. Orionin kehittämä ja patentoima Easyhaler® on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen kuivajauheinhalaattori astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon.

Tarjoamme monipuolista tukea hengitystiesairauksien hoitoon sekä potilaille että terveydenhuollon ammattilaisille.Voit tutustua Orionin hengityssairauksien hoitoon tarkoitettuihin valmisteisiin ja tukimateriaaleihin osoitteessa wehale.life/fi.

Vieraile sivustolla: www.orion.fi

2023

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit