Chiesi

Chiesi: Vahvaa tutkimus- ja kehitystoimintaa keuhkosairauksien, neonatologian, erityishoitojen ja harvinaissairauksien alalla

Chiesi-konserni kuuluu maailman 50 suurimman lääkeyrityksen joukkoon. Tehtaamme sijaitsevat Italian Parmassa, Ranskan Blois’ssa ja Brasilian Santana De Parnaibassa. Tutkimus- ja tuotekehityskeskuksemme Parmassa (Italia), Pariisissa (Ranska), Caryssa (Yhdysvallat) ja Chippenhamissa (Iso-Britannia) sekä tanskalaisen Zymenex-yrityksen T&K-tiimi toimivat yhteistyössä Chiesin prekliinisen ja kliinisen tutkimuksen ja myyntilupatutkimusohjelmien edistämiseksi.

T&K-ohjelmiemme määrä suurenee ja niiden valikoima laajenee jatkuvasti, mikä monipuolistaa Chiesin hoitovalikoimaa. Yrityksemme keskittyy silti tulevaisuudessakin edelleen kolmeen keskeiseen, kiinnostavaan terapia-alueeseen: keuhkosairauksiin, neonatologiaan ja erityishoitoihin. Chiesi-konsernin perinteisten terapia-alueiden lisäksi meillä on nyt uusia tutkimusalueita ja osaamista monilta eri aloilta: harvinaissairauksien, bioteknologian, geenihoitojen ja elinsiirtojen alalta.

Tavoitteenamme on olla arvostettu, tutkimukseen keskittyvä kansainvälinen konserni, joka kykenee kehittämään ja kaupallistamaan innovatiivisia lääkehoitoja ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Haluamme ylläpitää huippuosaavaa yrittäjähenkistä tiimiä, joka luottaa itseensä ja toimii yhteistyön hengessä. Haluamme yhdistää tuloksiin sitoutumisen ja vastuullisuuden ja toimia yhteiskunnan ja ympäristön kannalta vastuullisella tavalla.

Tutustu Chiesiin lisää täällä http://www.chiesi.fi

2023

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit