Tule jäseneksi

Miten pääsen jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen sihteerille (info@skly.fi). Laita sähköpostiviestiin lyhyt perustelu siitä, miksi haluat jäseneksi, koko nimesi, täydellinen postiosoitteesi, toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yhdistyksen sihteeri on sinuun tämän jälkeen yhteydessä sähköpostitse.

Kannatusjäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella hallitukselta, lisätietoja saa yhdistyksen varapuheenjohtajalta (marjukka.myllarniemi@ helsinki.fi) tai sihteerilta (info@skly.fi). Mikäli kannatusjäsen haluaa yrityksen logon ja yhteystiedot näkyviin SKLY verkkosivuilla jäsenalueella, lähetä logo ja yhteystiedot sihteerille sähköpostitse.

 

 

Kannatusjäsentemme ESITTELY: Olympus

Olympus on kuluttajille tuttujen kameroiden valmistuksen lisäksi myös maailman johtava lääketieteellisten endoskopialaitteiden valmistaja. Endoskopia eli tähystystutkimus on tärkeä osa niin suolisto- kuin hengitystiesairauksien diagnosointia, hoitoa ja seurantaa. Olympus on koko jo lähes 100-vuotisen historiansa ajan työskennellyt määrätietoisesti nykyaikaisen ja laadukkaan endoskopiavälineistön kehittämiseksi. Tämän innovatiivisen ja jatkuvan kehitystyön tuloksena voimme tarjota lääketieteen ammattilaisille alan kehittyneimmät endoskopialaitteet ja instrumentit – käyttäjän ja potilaan parhaaksi!

LUE LISÄÄ