ResMed

ResMed muuttaa potilaiden elämää palkituilla lääkinnällisillä laitteilla ja uraauurtavilla pilvipalvelupohjaisilla ohjelmistoratkaisuilla, jotka edistävät uniapnean, keuhkoahtaumataudin ja muiden kroonisten sairauksien diagnosointia ja hoitoa. ResMed on maailman johtava etäyhteyteen perustuvien ratkaisujen tarjoaja. Etäseurannassa on yli kaksi miljoonaa potilasta joka päivä.

Vuonna 1989 perustetun ResMedin maailmanlaajuiseen tiimiin kuuluu noin viisi tuhatta työntekijää, yrityksen tytäryhtiöitä ja jakelijoita on lähes sadassa maassa, ja tuotantolaitoksia on Australiassa, Euroopassa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa. ResMedin tavoitteena on lisätä tietoa diagnosoimattomien ja hoitamattomien unenaikaisten hengityshäiriöiden vaaroista sekä parantaa niitä ja hengityselinsairauksia potevien potilaiden elämänlaatua.

Suomessa ResMed on ollut tuotemerkkinä vuodesta 1996 ja yrityksenä vuodesta 2002 lähtien. ResMedin konttori sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja ResMed Finland Oy:ssä on töissä 18 sitoutunutta ammattilaista.

Verkkosivumme löytyvät osoitteesta ResMed.com

 

Kannatusjäsentemme ESITTELY: Olympus

Olympus on kuluttajille tuttujen kameroiden valmistuksen lisäksi myös maailman johtava lääketieteellisten endoskopialaitteiden valmistaja. Endoskopia eli tähystystutkimus on tärkeä osa niin suolisto- kuin hengitystiesairauksien diagnosointia, hoitoa ja seurantaa. Olympus on koko jo lähes 100-vuotisen historiansa ajan työskennellyt määrätietoisesti nykyaikaisen ja laadukkaan endoskopiavälineistön kehittämiseksi. Tämän innovatiivisen ja jatkuvan kehitystyön tuloksena voimme tarjota lääketieteen ammattilaisille alan kehittyneimmät endoskopialaitteet ja instrumentit – käyttäjän ja potilaan parhaaksi!

LUE LISÄÄ