Chiesi

Chiesi: Vahvaa tutkimus- ja kehitystoimintaa keuhkosairauksien, neonatologian, erityishoitojen ja harvinaissairauksien alalla

 

Chiesi-konserni kuuluu maailman 50 suurimman lääkeyrityksen joukkoon. Tehtaamme sijaitsevat Italian Parmassa, Ranskan Blois’ssa ja Brasilian Santana De Parnaibassa. Tutkimus- ja tuotekehityskeskuksemme Parmassa (Italia), Pariisissa (Ranska), Caryssa (Yhdysvallat) ja Chippenhamissa (Iso-Britannia) sekä tanskalaisen Zymenex-yrityksen T&K-tiimi toimivat yhteistyössä Chiesin prekliinisen ja kliinisen tutkimuksen ja myyntilupatutkimusohjelmien edistämiseksi.

 

T&K-ohjelmiemme määrä suurenee ja niiden valikoima laajenee jatkuvasti, mikä monipuolistaa Chiesin hoitovalikoimaa. Yrityksemme keskittyy silti tulevaisuudessakin edelleen kolmeen keskeiseen, kiinnostavaan terapia-alueeseen: keuhkosairauksiin, neonatologiaan ja erityishoitoihin. Chiesi-konsernin perinteisten terapia-alueiden lisäksi meillä on nyt uusia tutkimusalueita ja osaamista monilta eri aloilta: harvinaissairauksien, bioteknologian, geenihoitojen ja elinsiirtojen alalta.

 

Tavoitteenamme on olla arvostettu, tutkimukseen keskittyvä kansainvälinen konserni, joka kykenee kehittämään ja kaupallistamaan innovatiivisia lääkehoitoja ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Haluamme ylläpitää huippuosaavaa yrittäjähenkistä tiimiä, joka luottaa itseensä ja toimii yhteistyön hengessä. Haluamme yhdistää tuloksiin sitoutumisen ja vastuullisuuden ja toimia yhteiskunnan ja ympäristön kannalta vastuullisella tavalla.

 

Tutustu Chiesiin lisää täällä http://www.chiesi.fi

Kannatusjäsentemme ESITTELY: Olympus

Olympus on kuluttajille tuttujen kameroiden valmistuksen lisäksi myös maailman johtava lääketieteellisten endoskopialaitteiden valmistaja. Endoskopia eli tähystystutkimus on tärkeä osa niin suolisto- kuin hengitystiesairauksien diagnosointia, hoitoa ja seurantaa. Olympus on koko jo lähes 100-vuotisen historiansa ajan työskennellyt määrätietoisesti nykyaikaisen ja laadukkaan endoskopiavälineistön kehittämiseksi. Tämän innovatiivisen ja jatkuvan kehitystyön tuloksena voimme tarjota lääketieteen ammattilaisille alan kehittyneimmät endoskopialaitteet ja instrumentit – käyttäjän ja potilaan parhaaksi!

LUE LISÄÄ